Πολιτική Απορρήτου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ESHOP 1001nuts

Η παρούσα πολιτική προστασίας απορρήτου και προσωπικών δεδομένων αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των όρων χρήσης του ιστότοπου https://www.1001nuts.gr καθώς και των όρων χρήσης του επίσημου ηλεκτρονικού καταστήματος διάθεσης προς πώληση προϊόντων μέσω του διαδικτύου 1001nuts eshop που δημιούργησε η ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρεία με την επωνυμία «ΑΚΖΩΤΗΣ Χ. & ΣΙΑ ΙΚΕ» και με τον διακριτικό τίτλο «1001 ΓΕΥΣΕΙΣ», που εδρεύει στην Αθήνα (οδός Αθηνάς αριθμός 42, Τ.Κ. 10551), με Α.Φ.Μ. 997707145 της Δ.Ο.Υ. Α’ ΑΘΗΝΩΝ, με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ. 009454701000, όπως εκπροσωπείται νόμιμα (εφεξής 1001 ΓΕΥΣΕΙΣ).

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη του ιστότοπου διέπεται από τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας αναφορικά με την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τις αποφάσεις της αρμόδιας Αρχής και τους παρόντες όρους.

Η επιχείρησή μας θα διατηρεί σε αρχείο και θα επεξεργάζεται τυχόν προσωπικά δεδομένα των χρηστών της ιστοσελίδας που θα έρθουν σε γνώση της, λαμβάνοντας ταυτόχρονα κάθε απαραίτητο μέτρο προκειμένου να διαφυλάξει την τήρηση του απορρήτου των πληροφοριών αυτών. Συνεπώς, τα στοιχεία αυτά εφόσον θα γνωστοποιούνται σε τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες θα πρόκειται αποκλειστικά για εταιρείες που έχουν αναλάβει την προβολή ή προώθηση προϊόντων ή /και υπηρεσιών της 1001 ΓΕΥΣΕΙΣ. Πέραν αυτών, τα στοιχεία αυτά δεν θα γνωστοποιούνται σε άλλους τρίτους, εκτός εάν αυτό επιτάσσεται από το Νόμο ή/και τις αρμόδιες Αρχές. Η επεξεργασία των δεδομένων αυτών θα λαμβάνει χώρα μόνο για λόγους επικοινωνίας, στατιστικούς ή ιστορικούς, καθώς και για λόγους βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών της, προς τούτο δε ο χρήστης παρέχει τη συγκατάθεσή του, η οποία τεκμαίρεται ότι υφίσταται δια μόνης της χρήσης της ιστοσελίδας. Εφόσον δεν ληφθεί αντίθετη εντολή, δικαιούται η επιχείρησή μας να κάνει χρήση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών και για λόγους διαφημιστικής προβολής και προώθησης από απόσταση.

Ο ιστότοπος δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω «δεσμών», hyperlinks ή διαφημιστικών banner, ούτε εγγυάται τη διαθεσιμότητά τους. Προβλήματα που τυχόν προκύψουν κατά την επίσκεψη/χρήση των δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπουμε ανάγονται αποκλειστικά και μόνο στη σφαίρα ευθύνης των αντίστοιχων δικτυακών τόπων. Η παραπομπή σε άλλους δικτυακούς τόπους γίνεται προς διευκόλυνση των χρηστών και σε καμία περίπτωση δεν δημιουργεί οιαδήποτε μορφής δέσμευση για οποιονδήποτε.

Χρήστες του ιστότοπου που είναι ανήλικοι, δεν επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες οι οποίες μπορεί να θεωρούνται ακατάλληλες για ανηλίκους και οι οποίες δεν είναι δυνατό να ελεγχθούν.

Η επιχείρησή μας διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει ή να τροποποιεί την Πολιτική Απορρήτου σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, χωρίς ειδοποίηση των χρηστών. Τέτοιες αλλαγές, τροποποιήσεις, προσθήκες ή διαγραφές στην Πολιτική Απορρήτου θα τίθενται σε ισχύ αμέσως, δηλαδή από την ανάρτησή τους. Κάθε χρήση του ιστότοπου κατόπιν τέτοιας αλλαγής ή τροποποίησης θα θεωρείται ότι αποτελεί αποδοχή εκ μέρους του χρήστη των αλλαγών, τροποποιήσεων, προσθηκών ή διαγραφών.

 

Πολιτική Cookies

Η επιχείρησή μας τηρεί αυστηρή πολιτική για την προστασία της ιδιωτικότητας των επισκεπτών της ιστοσελίδας.

Τι είναι τα Cookies

Τα «cookies» είναι μικρά αρχεία με πληροφορίες που μια ιστοσελίδα (συγκεκριμένα ο εξυπηρετητής ιστού – web server) αποθηκεύει στον υπολογιστή ενός χρήστη, ώστε κάθε φορά που ο χρήστης συνδέεται στην ιστοσελίδα, η τελευταία να ανακτά τις εν λόγω πληροφορίες και να προσφέρει στο χρήστη σχετικές με αυτές υπηρεσίες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιων πληροφοριών είναι οι προτιμήσεις του χρήστη σε μια ιστοσελίδα, όπως αυτές δηλώνονται από τις επιλογές που κάνει ο χρήστης στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα (π.χ. επιλογή συγκεκριμένων «κουμπιών», αναζητήσεων, διαφημίσεων, κλπ).

Πληροφορίες

Χρησιμοποιούμε cookies στον ιστότοπο μας για τη διαχείριση των περιόδων σύνδεσης, για την παροχή εξατομικευμένων ιστοσελίδων και για την προσαρμογή διαφημιστικού και άλλου περιεχομένου ώστε να αντικατοπτρίζει τις ιδιαίτερες ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας. Επίσης τα cookies μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να συντάξουμε ανώνυμες, αθροιστικές στατιστικές που μας επιτρέπουν να αντιληφθούμε πώς το κοινό χρησιμοποιεί τον ιστότοπο μας και βοηθούν να βελτιώσουμε την δομή και το περιεχόμενό του. Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τις πληροφορίες αυτές. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης για να απορρίψετε ορισμένα ή και όλα τα cookies. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κάποιες λειτουργίες είναι διαθέσιμες μόνο μέσω της χρήσης cookies και εάν επιλέξετε την απόρριψη των cookies, αυτές οι λειτουργίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες.

Απολύτως Απαραίτητα

Τα απολύτως απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου. Eπιτρέπουν να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του, όπως πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές ή χρήση του καλαθιού αγοράς. Δεν αναγνωρίζουν σε καμία περίπτωση την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία του ιστότοπου.

Cookies Επιδόσεων

Συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο. Επίσης, συλλέγουν συγκεντρωτικές, ανώνυμες πληροφορίες που δεν ταυτοποιούν κάποιον επισκέπτη. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη βελτίωση των επιδόσεων μίας ιστοσελίδας.

Cookies Λειτουργικότητας

Επιτρέπουν στον ιστότοπο να θυμάται τις επιλογές του χρήστη όπως το όνομα χρήστη ή τη περιοχή ώστε να παρέχει βελτιωμένες και προσωποποιημένες λειτουργίες. Οι πληροφορίες που συλλέγουν αυτού του είδους τα cookies είναι ανώνυμες και δεν είναι δυνατόν να παρακολουθήσουν την δραστηριότητα της περιήγησής σε άλλους ιστότοπους.

Cookies Στόχευσης

Χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο σε εσάς και τα ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την προβολή στοχευμένηςδιαφήμισης/προσφορών, τον περιορισμό προβολών διαφήμισης ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας.

Τι είδη Cookies τρίτων εταιριών χρησιμοποιούμε;

Χρησιμοποιούμε δικά μας cookies αλλά και cookies, που προέρχονται από τρίτα μέρη. Ενδεικτικά, χρησιμοποιούμε cookies εταιρειών διαδικτυακής διαφήμισης για την καταγραφή της καταναλωτικής συμπεριφοράς των χρηστών μας.

Τι είδους δεδομένα συλλέγουμε μέσω της χρήσης Cookies;

Όλα τα δεδομένα, που συλλέγουμε από τη χρήση cookies μέσω της ιστοσελίδας μας, τυγχάνουν επεξεργασίας και αποθηκεύονται αποκλειστικά με τη μορφή ανώνυμων στατιστικών δεδομένων και δε φέρουν οποιαδήποτε άμεση σύνδεση με το πρόσωπό σας. Επίσης, η επιχείρησή μας δεν προβαίνει σε ουδεμία πράξη πώλησης ή εμπορίας δεδομένων, που συλλέγονται με τον τρόπο αυτόν.

Παροχή Συγκατάθεσης για την αποδοχή Cookies

Με την είσοδό σας στην κεντρική σελίδα της ιστοσελίδας μας λαμβάνετε γνώση σχετικού σημειώματος για τη χρήση cookies, το οποίο βρίσκεται σε ορατή θέση και παραπέμπει στην παρούσα πολιτική χρήσης. Σε περίπτωση, που αποφασίσετε να περιηγηθείτε σε υποσελίδες της ιστοσελίδας μας και εφόσον έχετε ρυθμίσει καταλλήλως τον διαδικτυακό σας φυλλομετρητή, παρέχετε ελευθέρως την ρητή και ειδική συγκατάθεσή σας για την χρήση αυτή. Σε αντίθετη περίπτωση, υποχρεούστε να απέχετε από την περιήγηση εντός της ιστοσελίδας μας ή να απενεργοποιήσετε τη χρήση cookies στις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή σας.

Πως μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη χρήση Cookies;

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη χρήση των cookies από τις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή σας, αναλόγως του φυλλομετρητή σας επισκεφθείτε τις αντίστοιχες ιστοσελίδες προκειμένου να λάβετε γνώση για τις απαραίτητες ενέργειες.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η 1001 ΓΕΥΣΕΙΣ ως υπεύθυνος επεξεργασίας, διατηρεί σε αρχείο και επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα που έχουν δηλωθεί και τα οποία σε καμία περίπτωση δεν περιλαμβάνουν ειδικές κατηγορίες δεδομένων όπως καθορίζονται στον Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό 2016/679 για την Προστασία Δεδομένων («Γενικός Κανονισμός»). Αποδέκτης των στοιχείων αυτών μπορεί να είναι τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες που έχουν αναλάβει την προβολή ή προώθηση προϊόντων ή /και υπηρεσιών της 1001 ΓΕΥΣΕΙΣ.

Κατά την καταχώριση και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων η 1001 ΓΕΥΣΕΙΣ, οι υπάλληλοί της και οι προστηθέντες αυτής συμμορφώνονται με τις διατάξεις του Ευρωπαϊκού Γενικού Κανονισμού 2016/679 για την Προστασία Δεδομένων («Γενικός Κανονισμός»), με την ισχύουσα ελληνική νομοθεσία σχετικά με την προστασία δεδομένων και με τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας. Σε κάθε περίπτωση η επεξεργασία πραγματοποιείται στο πλαίσιο των επιλογών του εκάστοτε πελάτη.

Η 1001 ΓΕΥΣΕΙΣ και οι προστηθέντες αυτής εφαρμόζουν  κατάλληλα τεχνικά, υλικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας με σκοπό την προστασία των προσωπικών δεδομένων ενάντια στην τυχαία ή παράνομη καταστροφή ή την τυχαία απώλεια, αλλοίωση, παράνομη γνωστοποίηση ή την πρόσβαση (συμπεριλαμβανομένης της εξ αποστάσεως πρόσβαση) και ενάντια σε όλες τις άλλες μορφές παράνομης επεξεργασίας (συμπεριλαμβανομένης της περιττής συλλογής ή της περαιτέρω επεξεργασίας). Αυτά τα μέτρα διασφαλίζουν ένα επίπεδο ασφαλείας που ανταποκρίνεται στον κίνδυνο, λαμβάνοντας υπόψη την εξέλιξη της τεχνολογίας, το κόστος εφαρμογής και τη φύση, το πεδίο εφαρμογής, το πλαίσιο και τους σκοπούς της επεξεργασίας.

Η 1001 ΓΕΥΣΕΙΣ και οι προστηθέντες αυτής διατηρούν το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων και δε γνωστοποιούν προσωπικά δεδομένα με οποιονδήποτε τρόπο σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος χωρίς την προηγούμενη ενημέρωση του υποκειμένου εκτός από τις περιπτώσεις που ρητά προβλέπονται στην ισχύουσα νομοθεσία, όπως ενδεικτικά στην περίπτωση που η γνωστοποίηση προσωπικών δεδομένων πρέπει να γίνει σε μια αρμόδια δημόσια αρχή με σκοπό τη συμμόρφωση με μια νομική υποχρέωση. Η 1001 ΓΕΥΣΕΙΣ διασφαλίζει ότι τα πρόσωπα που έχουν άδεια να επεξεργαστούν προσωπικά δεδομένα δεσμεύονται από τις ίδιες υποχρεώσεις εμπιστευτικότητας.

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα συλλέγονται για καθορισμένους σκοπούς, και συγκεκριμένα για την εκτέλεση και εξυπηρέτηση της συναλλακτικής σχέσης και δεν υποβάλλονται σε περαιτέρω επεξεργασία, εκτός αν το ίδιο το υποκείμενο των δεδομένων έχει δηλώσει διαφορετικά Διευκρινίζεται ότι η περαιτέρω επεξεργασία για επιστημονικούς ή στατιστικούς σκοπούς δεν θεωρείται ασυμβίβαστη.

Τα προσωπικά δεδομένα τηρούνται για όσο χρονικό διάστημα είναι ενεργός ο λογαριασμός του χρήστη και δεν έχει ακυρωθεί. Σε περίπτωση ακύρωσης τα δεδομένα μπορεί να διατηρηθούν αν υπάρχει έννομο συμφέρον της 1001 ΓΕΥΣΕΙΣ ή νομική της υποχρέωση. Στην περίπτωση αυτή το χρονικό διάστημα διατήρησης δεν μπορεί να υπερβαίνει τα πέντε (5) έτη.

Κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί να υποβάλει αίτημα προς την 1001 ΓΕΥΣΕΙΣ για πρόσβαση και διόρθωση ή διαγραφή των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ή περιορισμό της επεξεργασίας ή για την άσκηση ενός εκ των δικαιωμάτων του υποκειμένου για αντίταξη, ή φορητότητα. Ειδικότερα:

Δικαίωμα πρόσβασης

Έχετε το δικαίωμα να ενημερωθείτε για τα δεδομένα που αποθηκεύουμε σχετικά με εσάς και τον τρόπο επεξεργασίας αυτών.

Δικαίωμα διόρθωσης

Εάν παρατηρήσετε ότι τα αποθηκευμένα δεδομένα είναι εσφαλμένα, μπορείτε πάντα να μας ζητήσετε να τα διορθώσουμε.

Δικαίωμα διαγραφής

Μπορείτε να μας ζητήσετε ανά πάσα στιγμή να διαγράψουμε τα δεδομένα που έχουμε αποθηκεύσει για εσάς.

Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας

Αν δε θέλετε να διαγράψετε τα δεδομένα σας, αλλά ταυτόχρονα δεν επιθυμείτε να τα επεξεργαστούμε περαιτέρω, μπορείτε να μας ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Σε αυτήν την περίπτωση, θα αρχειοθετήσουμε τα δεδομένα σας και θα τα ενσωματώσουμε εκ νέου στα λειτουργικά μας συστήματα μόνο αν το επιθυμείτε. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας. Σε πιθανή χρήση των υπηρεσιών μας θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας ξανά.

Δικαίωμα στη φορητότητα δεδομένων

Mπορείτε να μας ζητήσετε να αποστείλουμε σε εσάς ή άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας τα αποθηκευμένα προσωπικά δεδομένα σε μηχανικά αναγνώσιμη μορφή.

Δικαίωμα ένστασης κατά της επεξεργασίας των δεδομένων σας

Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή ή να αντιταχθείτε στην περαιτέρω επεξεργασία των δεδομένων σας. Αυτό περιλαμβάνει επίσης εναντίωση στην επεξεργασία που πραγματοποιούμε χωρίς τη συγκατάθεσή σας, αλλά με βάση το έννομο συμφέρον μας. Αυτό ισχύει, για παράδειγμα, στο άμεσο μάρκετινγκ. Μπορείτε να αντιταχθείτε στη μελλοντική λήψη ενημερωτικής επικοινωνίας ανά πάσα στιγμή.
Αν δε συμφωνείτε με έναν από τους σκοπούς επεξεργασίας που βασίζονται στο έννομο συμφέρον μας ή θέλετε να αντιταχθείτε σε αυτό, μπορείτε να διατυπώσετε αντιρρήσεις σχετικά με την επεξεργασία ανά πάσα στιγμή. Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στοinfo@1001nuts.gr. Σε αυτή την περίπτωση θα επανεξετάσουμε την επεξεργασία και είτε θα σταματήσουμε την επεξεργασία των δεδομένων σας για το σκοπό αυτό είτε θα σας εξηγήσουμε τους λόγους που αξίζει να συνεχίσουμε την επεξεργασία.

Δικαίωμα καταγγελίας

Εάν πιστεύετε ότι έχουμε κάνει κάποιο λάθος με τα προσωπικά σας δεδομένα ή τα δικαιώματά σας, μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή ανά πάσα στιγμή.

Η εποπτική αρχή που είναι υπεύθυνη για μας είναι:
Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα
Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα
Τηλεφωνικό Κέντρο: +30-210 6475600
Fax: +30-210 6475628
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr

Για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε οποιαδήποτε στιγμή με την εταιρεία μας που είναι η υπεύθυνη επεξεργασίας [ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρεία με την επωνυμία «ΑΚΖΩΤΗΣ Χ. & ΣΙΑ ΙΚΕ» και με τον διακριτικό τίτλο «1001 ΓΕΥΣΕΙΣ», που εδρεύει στην Αθήνα (οδός Αθηνάς αριθμός 42, Τ.Κ. 10551), με Α.Φ.Μ. 997707145 της Δ.Ο.Υ. Α΄ΑΘΗΝΩΝ, με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ. 009454701000, όπως εκπροσωπείται νόμιμα (εφεξής 1001 ΓΕΥΣΕΙΣ).].

Τα αιτήματα για άσκηση των παραπάνω δικαιωμάτων σας ολοκληρώνονται εντός 30 ημερών και παρέχονται δωρεάν. Όταν τα αιτήματα υποβάλλονται με ηλεκτρονικά μέσα, παρέχουμε τις πληροφορίες σε μία κοινά χρησιμοποιούμενη ηλεκτρονική μορφή, εκτός αν έχει ζητηθεί σε διαφορετική μορφή. Παρόλο που παρέχουμε τις ζητούμενες πληροφορίες χωρίς χρέωση, τυχόν επιπλέον αντίγραφα ή / και επανάληψη του ίδιου αιτήματος από το υποκείμενο ενδέχεται να επιβαρυνθούν με ένα λογικό διοικητικό κόστος. Η 1001 ΓΕΥΣΕΙΣ έχει πάντα ως στόχο να παρέχει τις ζητούμενες πληροφορίες όσο το δυνατόν συντομότερα, αλλά το αργότερο μέσα σε 30 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής της αίτησης. Ωστόσο, όταν η ανάκτηση ή παροχή των πληροφοριών είναι ιδιαίτερα περίπλοκη ή υπόκειται σε έγκυρη καθυστέρηση, η προθεσμία μπορεί να παραταθεί κατά ένα επιπλέον μήνα. Σε αυτή την περίπτωση, θα σας ενημερώσουμε με επιστολή εντός 30 ημερών και θα σας κρατάμε ενήμερους για τους λόγους αυτής της καθυστέρησης.

Ποια δεδομένα επεξεργαζόμαστε

Στην ακόλουθη περιγραφή των δραστηριοτήτων επεξεργασίας, αναφερόμαστε σε κάθε κατηγορία προσωπικών δεδομένων. Μια κατηγορία περιλαμβάνει πολλά προσωπικά δεδομένα, τα οποία επεξεργαζόμαστε ταυτόχρονα στα πλαίσια ενός συγκεκριμένου σκοπού.
Τα προσωπικά δεδομένα είναι πληροφορίες βάσει των οποίων μπορεί να εξακριβωθεί η ταυτότητά σας ή να καταστεί αναγνωρίσιμη.
Γενικά, επεξεργαζόμαστε τις ακόλουθες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων για τους εξής λόγους:

Στοιχεία επικοινωνίας:

Όνομα, διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αναγνωριστικό στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης

Λόγος:

Εάν επικοινωνήσετε μαζί μας, συλλέγουμε αυτά τα δεδομένα επειδή πρέπει να γνωρίζουμε με ποιον μιλάμε και για ποιο λόγο ώστε να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση που αφήσετε σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις σελίδες των ακολούθων μας. Δε συνδυάζουμε αυτά τα δεδομένα με τα δεδομένα του προφίλ σας στην πλατφόρμα μας, αλλά μπορούμε να σας αναγνωρίσουμε από το αναγνωριστικό που έχετε στα κοινωνικά μέσα.

Δεδομένα τοποθεσίας:

Διεύθυνση, Ταχυδρομικός Κώδικας, Πόλη, Χώρα, Γεωγραφικό μήκος, Γεωγραφικό πλάτος

Λόγος:

Xρειαζόμαστε αυτά τα δεδομένα για την παράδοση της παραγγελίας σας. Οι γεωγραφικές συντεταγμένες δημιουργούνται αυτόματα ώστε να μπορέσουμε να επεξεργαστούμε τη διεύθυνση παράδοσης σε άλλα συνδεδεμένα συστήματα όπως ή εφαρμογή διανομής μέσω της οποίας προβάλλεται η διεύθυνση στους διανομείς μας.

Δεδομένα προφίλ (βασικά δεδομένα):

Όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κωδικός πρόσβασης, αριθμός τηλεφώνου, διευθύνσεις παράδοσης

Λόγος:

Αυτά τα δεδομένα είναι τα βασικά δεδομένα σας, τα οποία χρειαζόμαστε οπωσδήποτε για τις υπηρεσίες μας. Χωρίς διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου / αριθμό τηλεφώνου και κωδικό πρόσβασης, δεν μπορείτε να δημιουργήσετε ένα προφίλ. Μαζί με το όνομά σας, αυτά είναι τα βασικά δεδομένα σας.

Πληροφορίες συσκευής και δεδομένα πρόσβασης:

Αναγνωριστικό συσκευής, λειτουργικό σύστημα και αντίστοιχη έκδοση, ώρα πρόσβασης, πληροφορίες σχετικά με τη σύνδεση στο διαδίκτυο (διεύθυνση IP)

Λόγος:

Σε κάθε πρόσβαση αυτές οι πληροφορίες αποθηκεύονται από εμάς για τεχνικούς λόγους. Χρησιμοποιούμε επίσης μέρος αυτών των πληροφοριών για την έγκαιρη ανίχνευση ύποπτης συμπεριφοράς και την αποφυγή ζημιών.

Πληροφορίες παραγγελίας:

Ιστορικό παραγγελιών, επιλεγμένα εστιατόρια, τιμολόγια, αναγνωριστικό παραγγελίας, σχόλια σχετικά με παραγγελίες, πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο πληρωμής, διεύθυνση παράδοσης και επιτυχείς παραγγελίες παραγγελίες

Λόγος:

Κάθε φορά που πραγματοποιείτε μια παραγγελία, αυτές οι πληροφορίες θα προστεθούν στο προφίλ σας. Μπορείτε να δείτε όλες αυτές τις πληροφορίες στο προφίλ σας ανά πάσα στιγμή. Οι πληροφορίες θα σας δώσουν μια γενική εικόνα των επιλογών σας και των προηγούμενων παραγγελιών σας. Θα χρησιμοποιήσουμε επίσης τις ίδιες πληροφορίες για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας. Επιπλέον, θα καταστήσουμε ανώνυμες τις πληροφορίες αυτές όταν ζητήσετε διαγραφή ή όταν το προφίλ σας γίνει ανενεργό για να συνεχίσουμε να τις χρησιμοποιούμε σε ανώνυμη μορφή και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας.

Δεδομένα επικοινωνίας

Όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμός τηλεφώνου, αναγνωριστικό συσκευής

Λόγος:

Εάν θέλετε να λάβετε ενημερωτική επικοινωνία ή ειδοποιήσεις εντός της εφαρμογής μας, χρειαζόμαστε ορισμένες πληροφορίες. Θεωρούμε πιο φιλικό να σας απευθυνθούμε με το όνομά σας. Αυτή η κατηγορία προσωπικών πληροφοριών χρησιμοποιείται επίσης για να επικοινωνήσουμε μαζί σας στην περίπτωση που για παράδειγμα ένα προϊόν δεν μπορεί να σας παραδοθεί και θέλουμε να σας προσφέρουμε εναλλακτική λύση.

Στοιχεία πληρωμής:

Τρόπος πληρωμής, ψευδωνυμοποιημένες πληροφορίες πιστωτικής κάρτας

Λόγος:

Χρειαζόμαστε αυτές τις πληροφορίες για να παρακολουθήσουμε την εξέλιξη των πληρωμών σας και να τις αντιστοιχίσουμε στις παραγγελίες που έχετε καταχωρίσει.

Πληροφορίες αποστολής:

Όνομα, διεύθυνση παράδοσης, αριθμός τηλεφώνου, αναγνωριστικό παραγγελίας

Λόγος:

Σύμφωνα με την αρχή της ελαχιστοποίησης των δεδομένων, παρέχουμε στους διανομείς και τα συνεργαζόμενα εστιατόρια μόνο τις πληροφορίες που χρειάζονται για να προετοιμάσουν και να σας παραδώσουν την παραγγελία.

Για ποιους σκοπούς επεξεργαζόμαστε δεδομένα

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα αυστηρά και μόνο σύμφωνα με τις νομικές απαιτήσεις. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στο να λαμβάνονται υπόψη όλες οι αρχές για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Η 1001 ΓΕΥΣΕΙΣ δείχνει μεγάλη προσοχή στη διαφάνεια. Ως εκ τούτου, επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας μόνο αν αυτό είναι νόμιμο και αν εύλογα αναμένετε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα θα υποβληθούν σε επεξεργασία. Αν, κατά την αξιολόγηση, καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι η επεξεργασία δεν είναι εύλογα αναμενόμενη, θα πραγματοποιήσουμε την επεξεργασία μόνο με τη ρητή συγκατάθεσή σας.

Δημιουργία λογαριασμού, εγγραφή μέσω του συστήματος ενιαίας πρόσβασης, διαχείριση του προφίλ σας

Για να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι απαραίτητη. Μεγάλο μέρος των δεδομένων που μας διαβιβάζετε, τα συλλέγουμε αυτόματα όταν χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα μας. Παρ ‘όλα αυτά, προσπαθούμε να διατηρήσουμε όσο το δυνατόν μικρότερο όγκο δεδομένων. Μπορείτε να μας βοηθήσετε, διαβιβάζοντας μας μόνο τα απαραίτητα δεδομένα που χρειαζόμαστε για να εκπληρώσουμε τις συμβατικές μας υποχρεώσεις.

Δημιουργία λογαριασμού

Κατά τη δημιουργία ενός λογαριασμού χρήστη θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τα βασικά δεδομένα σας. Αυτό είναι απολύτως απαραίτητο, καθώς δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα προφίλ χρήστη χωρίς αυτά τα δεδομένα. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ο αριθμός τηλεφώνου σας είναι ιδιαίτερα σημαντικά δεδομένα, καθώς μπορούμε θα τα χρησιμοποιήσουμε την επόμενη φορά που θα συνδεθείτε. Επιπλέον, θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να επιλέξετε προσεκτικά τον κωδικό πρόσβασής σας. Μην χρησιμοποιείτε τον ίδιο κωδικό πρόσβασης σε πολλούς ιστότοπους και ακολουθείστε τη πολιτική που έχουμε ορίσει.

Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων:
Δεδομένα προφίλ (βασικά δεδομένα)
Πληροφορίες συσκευής και δεδομένα πρόσβασης

Νομική βάση:
Άρθρο 6 παράγραφος 1 β) του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, εκτέλεση της σύμβασης

Σύνδεση

Αν έχετε ήδη λογαριασμό χρήστη, θα πρέπει να εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής σας για να συνδεθείτε.

Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων:
Δεδομένα προφίλ (βασικά δεδομένα)

Νομική βάση:
Άρθρο 6 παράγραφος 1 β) του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, εκτέλεση της σύμβασης για την εγγραφή,
Άρθρο 6 παράγραφος 1 στ) του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, έννομο συμφέρον για τα μέτρα ασφαλείας

 

Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων:
Δεδομένα προφίλ (βασικά δεδομένα)
Δεδομένα τοποθεσίας
Πληροφορίες συσκευής και δεδομένα πρόσβασης
Πληροφορίες Παραγγελίας
Δεδομένα επικοινωνίας
Στοιχεία Πληρωμής

Νομική βάση:
Άρθρο 6 παράγραφος 1 β) του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, εκτέλεση της σύμβασης

Επεξεργασία παραγγελίας

Μόλις καταχωρίσετε επιτυχώς και αποφασίσετε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας, θα αποθηκεύσουμε αυτές τις πληροφορίες στο προφίλ σας και θα τις επεξεργαστούμε περαιτέρω ώστε να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε την παραγγελία σας. Όταν υποβάλλετε την παραγγελία σας, τα προσωπικά σας δεδομένα μεταφέρονται στη βάση δεδομένων μας και από εκεί σε άλλα συστήματα για περαιτέρω επεξεργασία.

Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων:
Στοιχεία επικοινωνίας
Δεδομένα τοποθεσίας
Πληροφορίες συσκευής και δεδομένα πρόσβασης

Νομική βάση:
Άρθρο 6 παράγραφος 1 β) του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, εκτέλεση της σύμβασης

Προσωρινή μνήμη

Αφού συνδεθείτε στο προφίλ σας και κάνετε την επιλογή σας, τα προϊόντα θα αποθηκευτούν στο προφίλ σας. Αν κατά λάθος κλείσετε τον περιηγητή ή την εφαρμογή σας, μπορείτε να συνεχίσετε από το τελευταίο σημείο της παραγγελίας σας. Οι τελευταίες πληροφορίες αποθηκεύονται σε κατάλληλο αποθηκευτικό χώρο (π.χ. cookies, κ.α.).

Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων:
Δεδομένα προφίλ (βασικά δεδομένα)
Πληροφορίες συσκευής και δεδομένα πρόσβασης
Πληροφορίες Παραγγελίας

Νομική βάση:
Άρθρο 6 παράγραφος 1 στ) του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, έννομο συμφέρον
Το έννομο συμφέρον είναι να σας προσφέρουμε μια καλύτερη εμπειρία, όπου μπορείτε να συνεχίσετε εύκολα την παραγγελία σας με προγράμματα περιήγησης ή εφαρμογές που έχουν κλείσει τυχαία.

Παράδοση

Μόλις καταχωρίσετε με επιτυχία την παραγγελία σας, εκτελούνται διάφορες διαδικασίες για να διασφαλιστεί ότι η παραγγελία σας θα παραδοθεί γρήγορα.
Οι ακόλουθες δραστηριότητες επεξεργασίας περιγράφουν τον τρόπο και το λόγο για τον οποίο τα δεδομένα σας υποβάλλονται σε επεξεργασία καθώς και τους αντίστοιχους σκοπούς επεξεργασίας.

Διαφήμιση και μάρκετινγκ

Άμεσο μάρκετινγκ
Ενημερωτική επικοινωνία
Αν μας έχετε διαθέσει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας κατά την εγγραφή και/ή αγορά αγαθών, διατηρούμε το δικαίωμα να σας στέλνουμε τακτικές προσφορές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρόμοιων αγαθών που έχετε ήδη αγοράσει. Το περιεχόμενο των ενημερωτικών επικοινωνιών μας διαφέρει, καθώς οι τεχνολογίες και τα κριτήρια που χρησιμοποιούμε για να σχεδιάσουμε τις επικοινωνίες μας και να κατηγοριοποιήσουμε τους χρήστες μας σε ομάδες διαφοροποιούνται.

Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων:
Δεδομένα επικοινωνίας
Δεδομένα τοποθεσίας
Πληροφορίες Παραγγελίας

Νομική βάση:
Η επεξεργασία δεδομένων γίνεται αποκλειστικά με βάση το έννομο συμφέρον μας για εξατομικευμένη διαφήμιση σύμφωνα με το άρ. 6 παρ. 1 (στ) του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων. Εάν έχετε εναντιωθεί στη χρήση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για το σκοπό αυτό, δεν θα σας στείλουμε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Δικαιούστε να αντιταχθείτε στη χρήση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για τους προαναφερθέντες διαφημιστικούς σκοπούς ανά πάσα στιγμή και με μελλοντική ισχύ είτε μέσα από κάθε ηλεκτρονικό μήνυμα που σας στέλνουμε, είτε μέσω του προφίλ σας είτε ενημερώνοντάς μας στο orders@1001nuts.gr . Σ’ αυτή την περίπτωση, η χρήση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για διαφημιστικούς σκοπούς θα διακοπεί αμέσως.

Πρόληψη της απάτης και ασφάλεια της πλατφόρμας μας

Προκειμένου να προστατέψουμε τους χρήστες μας και την πλατφόρμα μας από πιθανές επιθέσεις, παρακολουθούμε συνεχώς τις δραστηριότητες στον ιστότοπό μας. Για το σκοπό αυτό, χρησιμοποιούμε διάφορα τεχνικά μέσα για να διασφαλίσουμε ότι οι ύποπτες συμπεριφορές εντοπίζονται και αντιμετωπίζονται εγκαίρως. Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, χρησιμοποιούνται παράλληλα αρκετοί μηχανισμοί παρακολούθησης που εμποδίζουν τους πιθανούς εισβολείς από μια πιθανή πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας.

Η διαδικασία λήψης αποφάσεων είναι ημι-αυτοματοποιημένη και μπορεί να έχει νομικές συνέπειες για τον ενδιαφερόμενο ή να τον επηρεάζει με παρόμοιο τρόπο. Εάν η ημι-αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων οδηγεί σε αρνητικό αποτέλεσμα για εσάς και δεν συμφωνείτε με αυτό, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση info@1001nuts.gr. Σε αυτή την περίπτωση, θα αξιολογήσουμε μεμονωμένα την υπόθεσή σας.

Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων:
Πληροφορίες συσκευής και δεδομένα πρόσβασης
Στοιχεία επικοινωνίας
Στοιχεία Πληρωμής
Πληροφορίες Παραγγελίας

Νομική βάση:
Άρθρο 6 παράγραφος 1 (στ) του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, Έννομο Συμφέρον

Με ποιον συνεργαζόμαστε και μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας

Ποτέ δεν παρέχουμε τα δεδομένα σας σε μη εξουσιοδοτημένα τρίτα μέρη. Ωστόσο, στο πλαίσιο των εργασιών μας, λαμβάνουμε υπηρεσίες από παρόχους υπηρεσιών δίνοντάς τους περιορισμένη και αυστηρά ελεγχόμενη πρόσβαση σε ορισμένα από τα δεδομένα μας. Ωστόσο, προτού διαβιβάσουμε προσωπικά δεδομένα σε αυτές τις εταιρίες – εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό μας, κάθε μεμονωμένη εταιρεία υποβάλλεται σε έλεγχο. Όλοι οι παραλήπτες δεδομένων πρέπει να πληρούν τις νομικές απαιτήσεις σχετικά με την προστασία δεδομένων και να αποδείξουν το επίπεδο προστασίας των δεδομένων με τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέσα.

Τρίτα μέρη

Εκτός από τους εκτελούντες την επεξεργασία δεδομένων, συνεργαζόμαστε επίσης με τρίτους, στους οποίους διαβιβάζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά δε δεσμεύονται από τις οδηγίες μας. Αυτοί είναι, για παράδειγμα, οι σύμβουλοί μας, οι δικηγόροι ή οι φοροτεχνικοί που λαμβάνουν τα στοιχεία σας από εμάς βάσει συμβολαίου και επεξεργάζονται αυτά τα δεδομένα για νομικούς λόγους ή για να προστατεύσουν τα συμφέροντά μας.
Σε καμία περίπτωση δεν πωλούμε ή ενοικιάζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους. Αυτό δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή σας.

Εισαγγελικές αρχές και νομικές διαδικασίες

Δυστυχώς, μπορεί να συμβεί μερικοί από τους χρήστες και τους παρόχους υπηρεσιών μας να μη συμπεριφέρονται νόμιμα και να επιθυμούν να μας βλάψουν. Σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν υποχρεούμαστε μόνο να παραδίδουμε προσωπικά δεδομένα βάσει νομικών υποχρεώσεων, είναι επίσης προς το συμφέρον μας να προλαμβάνουμε τις ζημίες, να ισχυροποιούμε τους ισχυρισμούς μας και να απορρίπτουμε αδικαιολόγητες αξιώσεις.

Σελίδες ακολούθων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Έχουμε προφίλ σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων στα οποία διαφημίζουμε τις υπηρεσίες μας και αλληλεπιδρούμε με τους χρήστες μας. Καθώς χρησιμοποιούμε αυτά τα προφίλ σε πλατφόρμες τρίτων, κάθε φορά που επισκέπτεστε αυτά τα κανάλια κοινωνικών μέσων, οι πλατφόρμες συλλέγουν διαφορετικά προσωπικά δεδομένα από εσάς.

Ευθύνη

Εμείς και οι αντίστοιχοι φορείς εκμετάλλευσης των πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης λειτουργούμε ως από κοινού υπεύθυνοι επεξεργασίας. Όταν δύο ή περισσότεροι υπεύθυνοι επεξεργασίας καθορίζουν από κοινού τους σκοπούς και τα μέσα επεξεργασίας, ορίζονται ως από κοινού υπεύθυνοι επεξεργασίας.

Οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Instagram λειτουργούν υπό το Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Ιρλανδία.

Είμαστε υπεύθυνοι για όλες τις αλληλεπιδράσεις με τις δικές μας πλατφόρμες. Οι φορείς εκμετάλλευσης των κοινωνικών μέσων είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων για γενικές αλληλεπιδράσεις και αλληλεπιδράσεις εκτός των προφίλ μας.
Μοναδική εξαίρεση αποτελεί η επεξεργασία δεδομένων για την ανάλυση χρήσης (Πληροφορίες σελίδας). Είμαστε από κοινού υπεύθυνοι με το Facebook για αυτό.

Επεξεργασία δεδομένων

Για τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, το Facebook παρέχει στους διαχειριστές στατιστικά στοιχεία και πληροφορίες που τους βοηθούν να κατανοήσουν τους τύπους ενεργειών που εκτελούν οι χρήστες στις σελίδες τους (“Πληροφορίες σελίδας”).

Όταν επισκέπτεστε ή αλληλεπιδράτε με μια σελίδα ή το περιεχόμενό της, μπορεί να συλλεχθούν και να χρησιμοποιηθούν πληροφορίες όπως οι παρακάτω για τη διαμόρφωση των Πληροφοριών σελίδας:

 

Προβολή σελίδας ή ανάρτησης ή βίντεο από μια σελίδα
Παρακολούθηση ή αναίρεση παρακολούθησης μιας σελίδας
Επιθυμητή ή μη επιθυμητή σελίδα ή ανάρτηση
Υπόδειξη μιας σελίδας σε μια ανάρτηση ή σχόλιο
Σχολιασμός και αντίδραση σε μια δημοσίευση σελίδας (συμπεριλαμβανομένου του τύπου αντίδρασης)
Απόκρυψη ανάρτησης σελίδας ή αναφορά ως ανεπιθύμητου περιεχομένου
Μετάβαση σε μια σελίδα από μια άλλη σελίδα στο Facebook ή από έναν ιστότοπο εκτός του Facebook
Τοποθέτηση του δείκτη του ποντικιού πάνω από το όνομα ή την εικόνα προφίλ μιας σελίδας για να δείτε μια προεπισκόπηση του περιεχομένου της σελίδας
Επιλογή (κλικ) του ιστότοπου, του αριθμού τηλεφώνου, του κουμπιού Λήψη οδηγιών ή οποιουδήποτε άλλου κουμπιού σε μια σελίδα
Τη χρήση υπολογιστή ή κινητής συσκευής ενώ επισκέπτεστε ή αλληλεπιδράτε με μια σελίδα ή το περιεχόμενό της
Εμείς και το Facebook είμαστε από κοινού υπεύθυνοι για την επεξεργασία των δεδομένων σας για την παροχή πληροφοριών για τις σελίδες. Για το σκοπό αυτό, εμείς και το Facebook συνάψαμε μια συμφωνία, βάσει της οποίας έχει συμφωνηθεί η κατανομή των υποχρεώσεών μας για την προστασία δεδομένων σύμφωνα με το άρθρο 26 του Γενικού Κανονισμού προστασίας δεδομένων.

Τα δικαιώματά σας ως υποκείμενο δεδομένων

Για όλες τις διαδικασίες επεξεργασίας δεδομένων σε αυτή την ιστοσελίδα, είμαστε αποκλειστικά υπεύθυνοι σύμφωνα με τους κανονισμούς προστασίας δεδομένων.
Το Facebook είναι κατά κύριο λόγο υπεύθυνο για την εκπλήρωση των υποχρεώσεών του σχετικά με τις πληροφορίες σε σχέση με τα δεδομένα πληροφοριών σελίδας και για την εξασφάλιση της άσκησης των δικαιωμάτων σας βάσει του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά σας ως υποκείμενο δεδομένων στο Facebook, ανατρέξτε στην Πολιτική απορρήτου Facebook’s Page-Inside Privacy Policy.

Πόσο καιρό αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας

Γενικά, διαγράφουμε τα δεδομένα σας μετά την εκπλήρωση του σκοπού για τον οποίο έχουν συλλεχθεί. Οι ακριβείς κανόνες διαγραφής ορίζονται στις εθνικές διατάξεις περί διατήρησης δεδομένων. Διαφορετικοί κανόνες διαγραφής ισχύουν ανάλογα με τον σκοπό της επεξεργασίας. Μέσα από αυτούς τους κανόνες διαγραφής έχουμε ορίσει διάφορες κατηγορίες δεδομένων και τις έχουμε κατατάξει σε περιόδους κανόνων διαγραφής. Τα δεδομένα που συλλέγονται χαρακτηρίζονται με έναν κανόνα διαγραφής. Μετά τη λήξη της περιόδου διατήρησης, τα αποθηκευμένα δεδομένα θα διαγραφούν ανάλογα.

Θα διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, αν το επιθυμείτε και μας ενημερώσετε ή εάν ο λογαριασμός σας παραμείνει ανενεργός για τρία χρόνια. Πριν συμβεί αυτό, θα λάβετε ξεχωριστή ειδοποίηση από εμάς στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι συνδεδεμένη με το λογαριασμό σας.

Εκτός από τους κανόνες διαγραφής που καθορίστηκαν από εμάς, υπάρχουν και άλλες νομικές περίοδοι διατήρησης, τις οποίες τηρούμε. Για παράδειγμα, τα φορολογικά στοιχεία πρέπει να φυλάσσονται για περίοδο μεταξύ έξι και δέκα ετών ή ακόμη περισσότερο σε ορισμένες περιπτώσεις. Αυτές οι ειδικές περίοδοι διατήρησης ποικίλλουν ανάλογα με τις εθνικές νομικές απαιτήσεις.

Συνεπώς, παρά το αίτημά σας για διαγραφή των δεδομένων σας, ίσως χρειαστεί να αποθηκεύσουμε ορισμένα από τα δεδομένα λόγω νομικών απαιτήσεων. Σε αυτήν την περίπτωση, ωστόσο, θα περιορίσουμε τα δεδομένα σας από περαιτέρω επεξεργασία.

Επιπλέον, θα συνεχίσουμε να αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας εάν έχουμε το δικαίωμα να το πράξουμε σύμφωνα με το άρθρο 17 παράγραφος 3 του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν χρειαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τη σύσταση, άσκηση ή υπεράσπιση έννομων αξιώσεων.

Δικαίωμα τροποποίησης

Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε αυτή την πολιτική προστασίας δεδομένων σύμφωνα με τις νομικές διατάξεις. Θα σας ενημερώσουμε για οποιεσδήποτε σημαντικές αλλαγές, όπως αλλαγές σκοπών ή τη χρήση νέων σκοπών επεξεργασίας μέσω της επικαιροποίησης των παρόντων όρων στην ιστοσελίδα μας.

Τελευταία ενημέρωση: 01/10/2020

Top
1