Άμεση αποστολή σε όλη την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση

Ποιοι είμαστε

ΙΣΤΟΡΙΑ

*

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Η ιδέα γεννήθηκε το 2009, στην αρχή της μεγάλης οικονομικής κρίσης. Οι συνθήκες δεν ήταν οι ιδανικές, αλλά το όραμα και το μεράκι μας ήταν σίγουρα πιο δυνατά. Έτσι λοιπόν, η οικογένεια μας αποφάσισε να ανοίξει το πρώτο κατάστημα 1001 ΓΕΥΣΕΙΣ στην καρδιά της Αθήνας, τη Βαρβάκειο Αγορά. Έτσι και έγινε.

Η ιδέα ήταν απλή στη σύλληψη της, αλλά στην πράξη οι δυσκολίες ήταν πολλές. Τι δεν είναι άλλωστε πολύπλοκο, όταν θέλεις να το κάνεις σωστά;! Οραματιστήκαμε ένα δικό μας κόσμο, με το όνομα 1001 ΓΕΥΣΕΙΣ. Ένα κόσμο, που πρωταγωνιστές θα είναι η ποιότητα, η εξυπηρέτηση, το χαμόγελο και ο σεβασμός τόσο απέναντι σε όλους εσάς, όσο και σε όσους αποφάσισαν να δουλέψουν μαζί μας. Γιατί 1001 ΓΕΥΣΕΙΣ δεν είμαστε μόνο εμείς, η οικογένεια μας που ξεκίνησε το εγχείρημα, αλλά και οι εργαζόμενοι μας που περνάμε πολλές ώρες κάθε μέρα μαζί προσπαθώντας πάντα για το καλύτερο. Και φυσικά όλοι εσείς, που μας εμπιστευτήκατε από την πρώτη μέρα.

Ποιοι είμαστε

OUR WORLD

*

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ

Ποιοι είμαστε

Την ίδια στιγμή δεν ξεχνάμε και τον πλανήτη μέσα στον οποίο ζούμε. Και θέλουμε ο κόσμος μας να γίνει καλύτερος. Αναγνωρίζουμε την ατομική ευθύνη του καθένα μας και το γεγονός ότι όλοι πρέπει να συμβάλλουμε για ένα πιο υγειές αύριο. Είμαστε ακόμα στην αρχή της προσπάθειας  αυτής και θέλουμε οι 1001 ΓΕΥΣΕΙΣ να αφήσουν το ελάχιστο δυνατό αποτύπωμα στο περιβάλλον. Γι’ αυτό και ανακυκλώνουμε όσο περισσότερες συσκευασίες μπορούμε. Το ίδιο κάνουμε και με τον τεχνολογικό εξοπλισμό, όταν πια δεν τον χρειαζόμαστε. Δεν αγαπάμε τις πλαστικές σακούλες γι΄αυτό και κάθε χρόνο μοιράζουμε χιλιάδες βαμβακερές σακούλες στους πελάτες μας, χωρίς καμία χρέωση.

Την ίδια στιγμή φροντίζουμε τρόφιμα που δεν μπορούν να πουληθούν μέχρι την ημερομηνία λήξης, να προσφέρονται στο κέντρο σίτισης αστέγων του Δήμου Αθηναίων ή την Τράπεζα Τροφίμων. Τέλος, προσπαθούμε να ενισχύουμε την γκάμα μας με προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας.

Για όλους εμάς στις 1001 ΓΕΥΣΕΙΣ το ταξίδι μόλις ξεκίνησε. Και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Θα χαρούμε να γίνετε οι συνταξιδιώτες μας,

Top