Άμεση αποστολή σε όλη την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση

Όροι αγορών – κόστος μεταφορικών

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

  • Αττική. (εκτός Ύδρας, Κυθήρων, Σπετσών και Αίγινας)
    Για παραγγελίες από 39€ και άνω και έως 7 κιλά, δεν υπάρχει κόστος αποστολής. Για κάθε επιπλέον κιλό άνω των 7 κιλών, θα υπάρχει χρέωση 1€/κιλό. Για παραγγελίες κάτω των 39€, η χρέωση είναι 4€ για τα πρώτα 5 κιλά και 1€ για κάθε επιπλέον κιλό.
  • Υπόλοιπη Ελλάδα.
    Για παραγγελίες από 49€ και άνω και έως 4 κιλά, δεν υπάρχει κόστος αποστολής. Για κάθε επιπλέον κιλό άνω των 4 κιλών, θα υπάρχει χρέωση 1€/κιλό.Για παραγγελίες κάτω των 49€, η χρέωση είναι 4€ για τα πρώτα 3 κιλά και 1€ για κάθε επιπλέον κιλό..
    Για όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 80€ και έως 7 κιλά δεν υπάρχει κόστος αποστολής. Για κάθε επιπλέον κιλό άνω των 7 κιλών, θα υπάρχει χρέωση 1€ ανά κιλό

Η χρέωση αντικαταβολής είναι 2,00€.

ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται με μέριμνα της 1001 ΓΕΥΣΕΙΣ στη διεύθυνση που έχει δηλωθεί από το χρήστη. Η αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών.

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας είναι κατά προσέγγιση:

Αττική και Θεσσαλονίκη: 1 – 3 ημέρες

Επαρχία: 1 – 3 ημέρες

Νησιωτική Ελλάδα και Δυσπρόσιτες περιοχές: 1 – 5 ημέρες

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι και τις 13:00μ.μ. κατά τις εργάσιμες ημέρες (εκτός Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής) θα αποστέλλονται αυθημερόν, εκτός αν υπάρχει μεγάλος φόρτος εργασίας ή συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας. Οι παραγγελίες που θα καταχωρούνται Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή θα εκτελούνται την αμέσως επόμενη Δευτέρα, προκειμένου να διαφυλαχτεί η σωστή συντήρηση της παραγγελίας σας υπό κατάλληλες συνθήκες  στις εγκαταστάσεις μας.

Στις επίσημες αργίες, οι παραγγελίες θα εκτελούνται και θα αποστέλλονται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ / ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ο χρήστης δύναται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος να προβεί σε τροποποίηση της παραγγελίας του ή σε ακύρωση αυτής ακολουθώντας τις σχετικές ενδείξεις. Διευκρινίζεται ότι οποιαδήποτε τροποποίηση ή ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να πραγματοποιηθεί, αρκεί να μην έχει προηγηθεί η αποστολή της μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών. Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας ενημερώστε μας τηλεφωνικά στο 2103805506 ή στο [email protected]

Top