Καλωσήρθατε στις 1001 ΓΕΥΣΕΙΣ!

Κάντε την εγγραφή σας για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές και τα νέα μας προϊόντα!

Άμεση αποστολή σε όλη την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση

Όροι αγορών – κόστος μεταφορικών

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

  • Αττική. (εκτός Ύδρας, Κυθήρων, Σπετσών και Αίγινας)
    Για παραγγελίες από 39€ και άνω και έως 7 κιλά, δεν υπάρχει κόστος αποστολής. Για κάθε επιπλέον κιλό άνω των 7 κιλών, θα υπάρχει χρέωση 1€/κιλό. Για παραγγελίες κάτω των 39€, η χρέωση είναι 4€ για τα πρώτα 5 κιλά και 1€ για κάθε επιπλέον κιλό.
  • Υπόλοιπη Ελλάδα.
    Για παραγγελίες από 49€ και άνω και έως 4 κιλά, δεν υπάρχει κόστος αποστολής. Για κάθε επιπλέον κιλό άνω των 4 κιλών, θα υπάρχει χρέωση 1€/κιλό.Για παραγγελίες κάτω των 49€, η χρέωση είναι 4€ για τα πρώτα 3 κιλά και 1€ για κάθε επιπλέον κιλό..
    Για όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 80€ και έως 7 κιλά δεν υπάρχει κόστος αποστολής. Για κάθε επιπλέον κιλό άνω των 7 κιλών, θα υπάρχει χρέωση 1€ ανά κιλό

Η χρέωση αντικαταβολής είναι 2,00€.

ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται με μέριμνα της 1001 ΓΕΥΣΕΙΣ στη διεύθυνση που έχει δηλωθεί από το χρήστη. Η αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών.

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας είναι κατά προσέγγιση:

Αττική και Θεσσαλονίκη: 1 – 3 ημέρες

Επαρχία: 1 – 3 ημέρες

Νησιωτική Ελλάδα και Δυσπρόσιτες περιοχές: 1 – 5 ημέρες

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι και τις 13:00μ.μ. κατά τις εργάσιμες ημέρες (εκτός Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής) θα αποστέλλονται αυθημερόν, εκτός αν υπάρχει μεγάλος φόρτος εργασίας ή συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας. Οι παραγγελίες που θα καταχωρούνται Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή θα εκτελούνται την αμέσως επόμενη Δευτέρα, προκειμένου να διαφυλαχτεί η σωστή συντήρηση της παραγγελίας σας υπό κατάλληλες συνθήκες  στις εγκαταστάσεις μας.

Στις επίσημες αργίες, οι παραγγελίες θα εκτελούνται και θα αποστέλλονται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ / ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ο χρήστης δύναται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος να προβεί σε τροποποίηση της παραγγελίας του ή σε ακύρωση αυτής ακολουθώντας τις σχετικές ενδείξεις. Διευκρινίζεται ότι οποιαδήποτε τροποποίηση ή ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να πραγματοποιηθεί, αρκεί να μην έχει προηγηθεί η αποστολή της μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών. Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας ενημερώστε μας τηλεφωνικά στο 2103805506 ή στο [email protected]

Top