Αναλαμβάνουμε την παράδοση της παραγγελίας σας, με δικά μας μέσα, σε 1-4 εργάσιμες ημέρες, στις περισσότερες περιοχές της Αττικής.

Όροι αγορών – κόστος μεταφορικών

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

  • Νησιωτική Ελλάδα και Δυσπρόσιτες περιοχές.
    Από 39€ και άνω και έως 7 κιλά, δε θα υπάρχει κόστος μεταφορικών. Για κάθε επιπλέον κιλό άνω των 7, θα υπάρχει χρέωση 0,80€/κιλό.Για παραγγελίες κάτω των 39€, η χρέωση θα είναι 4€ για τα πρώτα 4 κιλά και 0,80€ για κάθε επιπλέον κιλό.
  • Όλη η υπόλοιπη Ελλάδα.
    Από 29€ και άνω και έως 10 κιλά, δε θα υπάρχει κόστος μεταφορικών. Για κάθε επιπλέον κιλό άνω των 10, θα υπάρχει χρέωση 0,60€/κιλό.Για παραγγελίες κάτω των 29€, η χρέωση θα είναι 3,30€ για τα πρώτα 10 κιλά και 0,60€ για κάθε επιπλέον κιλό.

Η χρέωση  αντικαταβολής είναι 1,50€.

Οι δυσπρόσιτες περιοχές καθορίζονται βάσει του Τ.Κ. από την εταιρεία courier που συνεργαζόμαστε.

ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται με μέριμνα της 1001 ΓΕΥΣΕΙΣ στη διεύθυνση που έχει δηλωθεί από το χρήστη. Η αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών.

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας είναι κατά προσέγγιση:

Αττική και Θεσσαλονίκη: 1 – 3 ημέρες

Επαρχία: 1 – 3 ημέρες

Νησιωτική Ελλάδα και Δυσπρόσιτες περιοχές: 1 – 5 ημέρες

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι και τις 13:00μ.μ. κατά τις εργάσιμες ημέρες (εκτός Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής) θα αποστέλλονται αυθημερόν, εκτός αν υπάρχει μεγάλος φόρτος εργασίας ή συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας. Οι παραγγελίες που θα καταχωρούνται Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή θα εκτελούνται την αμέσως επόμενη Δευτέρα, προκειμένου να διαφυλαχτεί η σωστή συντήρηση της παραγγελίας σας υπό κατάλληλες συνθήκες  στις εγκαταστάσεις μας.

Στις επίσημες αργίες, οι παραγγελίες θα εκτελούνται και θα αποστέλλονται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ / ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ο χρήστης δύναται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος να προβεί σε τροποποίηση της παραγγελίας του ή σε ακύρωση αυτής ακολουθώντας τις σχετικές ενδείξεις. Διευκρινίζεται ότι οποιαδήποτε τροποποίηση ή ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να πραγματοποιηθεί, αρκεί να μην έχει προηγηθεί η αποστολή της μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών. Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας ενημερώστε μας τηλεφωνικά στο 2103805506 ή στο orders@1001nuts.gr

Top
1