Άμεση αποστολή σε όλη την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση

Μπαχαρικά & Βότανα Μαγειρικής

Μπαχαρικά και βότανα, όλα θα τα βρείτε εδώ! Στις 1001 ΓΕΥΣΕΙΣ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε μπαχαρικά, ικανά να ικανοποιήσουν κάθε γευστική σας απαίτηση.

Δοκιμάστε να πασπαλίσετε το αγαπημένο σας ψητό κρέας με ανθό καπνιστού αλατιού και το γευστικό αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό! Τρίβοντας λίγο μπλε αλάτι Περσίας θα δώσετε ένα ξεχωριστό τόνο στο πιάτο σας και θα εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας.

Ένα από τα best seller μας είναι και ο φρέσκος λοβός γνήσιας βανίλιας Μαδαγασκάρης. Είναι σε εξαιρετική τιμή! Ξύστε το εσωτερικό της βανίλιας, πάρτε τα πολύτιμα σποράκια και δώστε στις γλυκές δημιουργίες σας το μοναδικό και γνήσιο άρωμα της βανίλιας!

Αν αγαπάτε να μαγειρεύετε θαλασσινά, τότε σίγουρα θα γνωρίζετε ότι ο καλύτερος φίλος τους είναι ο γλυκάνισος και πιο συγκεκριμένα ο αστεροειδής γλυκάνισος. Το άρωμα του δένει τόσο αρμονικά με τα θαλασσινά και βάζουμε στοίχημα ότι όλοι οι καλεσμένοι σας θα αναρωτιούνται ποιο είναι το μυστικό συστατικό που έχετε βάλει στη συνταγή και είναι τόσο νόστιμη!

Και αν λατρεύετε τα καυτερά σας προτείνουμε ένα καυτερό, κόκκινο πιπέρι. Ένα πραγματικό καυτερό πιπέρι! Το πιπέρι τσίλι habaneros! 

Αφεθείτε στη μαγεία και το μοναδικό άρωμα των μπαχαρικών. Η προσθήκη μπαχαρικών στις συνταγές σας όχι απλά θα δώσει χαρακτήρα στις δημιουργίες σας, αλλά θα επιτρέψει να μειώσετε και την προσθήκη αλατιού!

Top
195