Άμεση αποστολή σε όλη την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση

Εξειδ. προϊόντα & Super Foods

Βλέπετε 1–16 από 118 αποτελέσματα

Στις 1001 ΓΕΥΣΕΙΣ βασικό μας μέλημα είναι η ποιότητα και η ποικιλία.Θέλουμε να ικανοποιήσουμε κάθε σας ανάγκη και προσπαθούμε πολύ για αυτό! Στην κατηγορία αυτή λοιπόν, θα βρείτε προϊόντα που ενδεχομένως να σας είναι εντελώς άγνωστα! 

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να βρείτε μελάνι σουπιάς σε σκόνη; Με αυτό μπορείτε να χρωματίσετε τα ζυμαρικά σας και να φτιάξετε ένα τέλειο ριζότο! Οι καλεσμένοι σας θα ενθουσιαστούν!

Έχετε δοκιμάσει τους ωμούς σπόρους κακάο; Είναι ακριβώς αυτό που φαντάζεστε! Η πρώτη ύλη για να παραχθεί η αγαπημένη σε όλους μας σοκολάτα! Είναι αρκετά πικροί στη γεύση και θέλει τόλμη για να τους καταναλώσετε σκέτους. Την ίδια στιγμή όμως αποτελούν μία κορυφαία πηγή αντιοξειδωτικών ουσιών.

Πολλοί αναζητήσατε και το βούτυρο κακάο σε σταγόνες. 100% φυσικό προϊόν που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τόσο στη ζαχαροπλαστική όσο και στα ροφήματα σας! Για περισσότερες πληροφορίες ρίξτε μια ματιά εδώ!

 

Αναζητήστε στις 1001 ΓΕΥΣΕΙΣ τα πιο εξεζητημένα τρόφιμα! Και αν ακόμα δεν έχουμε αυτό που ζητάτε, ενημερώστε μας και θα βάλουμε τα δυνατά μας να το βρούμε για εσάς!

 

Top
118